Sundhedsdrik - med en mistænkelig farve ;)

Æggelatte ;-)

IMG_2042

Jeg har været nede og besøge min søde veninde, som i sidste uge fik en baby. De befinder sig pt. i Odense så jeg tog lige en smuttur derned ;-) Det hele blev lidt hektisk til sidst, fordi jeg havde begge hold husnøgler med derned, så min kæreste kunne ikke låse sig ind (jeg havde sat ham af et sted, da jeg kørte i morges) og derfor heller ikke lufte hunden. Så tju-hej jeg måtte hjem og nåede derfor ikke at få frokost. Dermed var jeg skrupsulten da jeg kom hjem, og måtte have noget i en fart, men havde ikke lyst til at spise rugbrød e.l. da klokken alligevel var ret meget over frokost. Jeg huskede en opskrift min veninde havde fortalt mig om, ægge-latte, og tænkte, at det var da den vi skulle have her sidst på eftermiddagen! :-) Jeg googlede lidt rundt, og synes den fra www.lowcarb.dk så bedst ud, jeg havde dog ikke alle ingredienserne, så jeg skrev den lidt om, så den kom til at se således ud:

Ingredienser (2 store glas)

  • 2 hele æg
  • 2 spsk. kokosolie
  • 1 spsk. kakao
  • 1 spsk sukker
  • 5 dl stærk, kogende varm kaffe (jeg brugte den slags Cafe Noir som skulle blandes i kogende vand)

Du putter æg, kokosolie, kakao og sukrin i en beholder – gerne en høj, rund en, og derefter blender du det med en stavblender e.l., hvorefter kaffen hældes i og blendes med. Jeg skulle lige trække vejret en ekstra gang, da jeg puttede de rå æg ned i, men altså, du kommer jo kogende varm kaffe oveni, så hvis der skulle – og det er jo udryddet i Danmark – være salmonella, vil det forsvinde, da man jo siger at 10 sekunder i kogende vand er nok til at dræbe det. Så ingen grund til bekymring der!

Den vil også fint kunne fungere som morgenmad, fordi man er mæt i forholdsvis lang tid efter, da den indeholder protein og fedtstof til at holde blodsukkeret stabilt. MUMS!

FØLG MIN BLOG MED BLOGLOVIN

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sundhedsdrik - med en mistænkelig farve ;)