5:2 livsstil

Lækker frokost!

IMG_1880

I dag fik jeg skyr med müsli til morgenmad og ellers gik dagen med overspringshandlinger! Jeg burde læse. Jeg læser til lærer, og skal afslutte mit 3. år her til sommer. Men det er så meget sjovere at lave alt mulig andet – selv at rydde op er sjovere ;-) Derfor skulle min frokost også være ekstra lækker, men uden at jeg skulle ud og handle alt mulig. Jeg lavede mig derfor en super lækker mad med kyllingpålæg, lidt mayo, tomater, lidt grøn salat og salt og peber. Som tilbehør lidt feta og rød peber! Det er utrolig hvad lidt pynt på en rugbrødmad gør ved det visuelle! Jeg er en person som ELSKER dessert. Både det at vide der venter en lille belønning, men ligeså meget det at slutte måltidet af med noget sødt. Men slik i hverdagen er ikke sundt ;-) Så min dessert i dag er dadler! Det er seriøst ligeså godt som slik. Tallerknen maden ligger på er min yndlingstallerken. Jeg fik 2 stk i julegave af min mor, Arne Jacobsen “Design Letters”, og de er så fine! :)

Aftenens menu står på spaghetti carbonara – en ret min kæreste er vild med. Dog er den ret fed, og hverken sund eller nærende. Derfor ville jeg finde en lidt sundere version. Det fandt jeg inde på denne hjemmeside: http://www.eurowoman.dk/opskrifter/Opskrifter/Opskrift-pa-Spaghetti-Carbonara/ :) Som tilbehør vil jeg lave en sund salat fra en af mine yndlingskogebøger, “Bare spis”. En super lækker kogebog, som jeg vil komme nærmere ind på i et andet indlæg. Velbekomme!

 

 

FØLG MIN BLOG MED BLOGLOVIN

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5:2 livsstil