Brændende kærlighed med et twist :-)

Lørdag – lækker, laks og lamseben ;-)

BeFunky_IMG_1928.jpg

Weekendmorgener betyder for min kærestes og mit vedkommende lækker morgenmad. Nogle weekender er det noget skyr med hjemmelavet müsli, æblegrød e.l. og andre gange er det som billedet illustrerer et lækkert bord med rundstykker og masser af pålæg, blødkogte æg og frisk frugt – mega lækkert!

Min løbetræning går også super, jeg skulle for første gang i løbeprogrammet løbe 7 km, og jeg gjorde det på 42:28 min. Benene var lidt ømme bagefter, men jeg havde en lækker følelse! Skyndte mig at strække ud, drikke en masse vand og spiste en banan og lidt skyr bagefter ;-)

Min aften tilbragte jeg i selskab med en veninde. Vi lavede laks med ovnkartofler, bagte tomater, ovnbagt laks og en lækker salat :) Kartoflerne skar vi i både, krydrede med salt og hældte lidt olie over, de kom ind i ovnen sammen med tomaterne og fik 35-40 min. på 200 grader. Laksen kom ind i ovnen, med salt og peber og citron på, da der va 12 minutter tilbage af kartoflernes bagetid. Salaten lavede vi af noget blandet salat, hvidkål snittet fint, avocado skåret i stykker, agurk, gulerødder og rød peber. Jeg lavede en dressing med olivenolie, citron, salt og peber og hældte over salaten. Til sidst toppede jeg med dadler. Vi fik hvidvin til og det kan klart anbefales ;-)

FØLG MIN BLOG MED BLOGLOVIN

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Brændende kærlighed med et twist :-)