Hjemmelavet nem honey-crunch müsli :-)

Chokolade-krus-kage :)

IMG_2074

Her til eftermiddag havde min kæreste lyst til kage, det skulle dog gerne være nu at kagen var klar. Så jeg undersøgte lidt på nettet og fandt nogle opskrifter på chokoladekrus-kage og synes at det skulle vi da prøve!

Ingredienser til to kopper:
1 dl mel
4 spsk kakaopulver
0,5 tsk bagepulver
4 spsk flormelis
0,25 tsk salt
1 dl + 1 spsk mælk
4 spsk rapsolie
Mørk chokolade eller chokolade-nødde-flager

Bland de tørre ingredienser sammen og tilsæt derefter mælk og olie og pisk til der ikke er klumper tilbage. Hæld dejen i microovnssikre krus, mine krus var lidt for store (30 cl), så brug evt nogle mindre. Dog skal man også huske og have et par centimeter op til kanten da kagen hæver ;-) Put 1 spsk hakket mørk chokolade, nødde/chokoladeflager eller hvad man har ovenpå dejen, ikke rør rundt, bare put det ovenpå. Tag et stykke køkkenrulle og læg ovenpå koppen (så forhindrer man helt sikkert der ikke kommer dej rundt i microovnen – der var dog ikke dej på mit køkkenrulle, da kagen var færdig) og sæt koppen i microovnen. Giv kagen 1 minut på højeste varme og nyd med et glas kold mælk! Velbekomme :) PS: billedet retfærdiggør slet ikke hvor lækker den var!

FØLG MIN BLOG MED BLOGLOVIN

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemmelavet nem honey-crunch müsli :-)