Madplan uge 10

Hjemmelavet nem honey-crunch müsli :-)

befunky_artwork.jpg

Jeg er helt villd med yoghurt med müsli. Dog kan jeg bedst lide den slags der knaser – den der honey-crunch lignende, som er alt for usund! Fyldt med sukker og alle mulige andre dårlige ting. Så tænkte jeg – det må jeg da kunne lave selv. Jeg er et udpræget A-menneske, så jeg stod op 7.30 i morges og tænkte at i dag skulle den hjemmelavede müsli prøves af.

Ingredienser, ca. mål:

  • 0,5 dl hørfrø
  • 0,5 dl solsikkekerner
  • 0,5 dl græskarkerner
  • 3 dl grovvalsede havregryn
  • 0,5 dl rapsolie
  • 5 spsk flydende honning

Du blander alle de tørre ingredienser sammen i en skål. Derefter tog jeg noget rapsolie og hældte i og til sidst 5 (måske mere) spsk flydende honning – mindre kan sagtens gøre det. Man kan også helt udelade det, jeg synes bare det er lækkert. Prøv dig frem med olien og som sagt honningen. Jeg hældte det ud på en bageplade beklædt bagepapir og gav det 10-15 minutter på 200 grader. Da det havde kølet af, spiste jeg det med A38. Det var altså lækkert! :)

FØLG MIN BLOG MED BLOGLOVIN

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Madplan uge 10