Hjemmelavet nem honey-crunch müsli :-)
Jeg er helt villd med yoghurt med müsli. Dog kan jeg bedst lide den slags der knaser – den der honey-crunch lignende, som er alt for usund! Fyldt med sukker og alle mulige andre dårlige ting. Så tænkte jeg – det må jeg da kunne lave selv. Jeg er et udpræget A-menneske, så jeg stod op 7.30 i morges og tænkte at i dag skulle den hjemmelavede müsli prøves af.
Ingredienser, ca. mål:
- 0,5 dl hørfrø
- 0,5 dl solsikkekerner
- 0,5 dl græskarkerner
- 3 dl grovvalsede havregryn
- 0,5 dl rapsolie
- 5 spsk flydende honning
Du blander alle de tørre ingredienser sammen i en skål. Derefter tog jeg noget rapsolie og hældte i og til sidst 5 (måske mere) spsk flydende honning – mindre kan sagtens gøre det. Man kan også helt udelade det, jeg synes bare det er lækkert. Prøv dig frem med olien og som sagt honningen. Jeg hældte det ud på en bageplade beklædt bagepapir og gav det 10-15 minutter på 200 grader. Da det havde kølet af, spiste jeg det med A38. Det var altså lækkert! :)
FØLG MIN BLOG MED BLOGLOVIN
Ingen kommentarer endnu