Kyllingeoverlår med coleslaw og squashmuffins :)

Nemmeste pandekagedej!

 photo IMG_2165_zpsa7bd8455.jpg

Jeg elsker pandekager! Men jeg er ikke så vild med at finde en opskrift hver gang, så jeg ville lave en selv. Jeg prøvede mig frem og kom til denne huskeregel, og huskereglen er tallet 2!

Ingredienser til 8 pandekager:
2 æg
2 dl mælk (+2 dl mælk)
2 dl mel
0,5 tsk salt

Du blander de to æg, 2 dl mælk, 2 dl mel og 0,5 tsk salt sammen og HOV, du ser at dejen er alt for tyk, derfor tilføjer du 2 dl mere mælk, og nu får du en god lind dej som er perfekt til tynde pandekager!
Da pandekagerne for mit vedkommende også skulle udgøre for en frokost, prøvede jeg at gøre et par af dem sunde (og puttede derfor heller ikke sukker i dejen), så det hele ikke gik op i syltetøj, Nutella og sukker! Jeg tog en pandekage, puttede en smule revet ost ud på den, og smurte den med et tyndt lag Philadelphia smøreost, lagde hvidkål på, og derefter et stykke hamburgerryg eller kyllingepålæg. Til sidst kom jeg også lidt sennep på. Jeg rullede den og den smagte virkelig godt! Jeg lavede selvfølgelig også nogle med syltetøj og sukker samt Nutella. :)

FØLG MIN BLOG MED BLOGLOVIN

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kyllingeoverlår med coleslaw og squashmuffins :)