Madplan uge 26

Tilbage for fuld skrue :)

 photo Hello-Im-back_zpssac1iuss.jpg
Jeg har været væk fra bloggen i et halvt års tid. Jeg trængte lige til en pause, da jeg slet ikke havde hverken tid eller motivation. Men jeg er tilbage og har både tid og motivation og jeg har virkelig savnet at blogge :)

Der vil komme et ekstra perspektiv på min blog, hvilket vil komme hver onsdag, og det vil handle om min undervisning i madkundskab. Jeg er nu – MEGET – snart helt færdiguddannet lærer (JUHUUU). Det valgfag jeg er ved at læse nu er madkundskab, og det er virkelig mit kald! Jeg elsker det fag. Det mad vi laver til undervisningen er meget børnevenlig og specielt hverdagsvenlig. Der vil i den kommende tid være opskrifter fra de sidste par uger. Vi har bl.a. haft om morgenmad og madpakken med forskellige opskrifter dertil. Super lækkert :) Det er derudover også opskrifter, hvor vi “snyder” mindst mulig, altså laver alting fra bunden.

Jeg vil stadig ligge madplaner op hver søndag, og dele de mest spændende opskrifter med jer i løbet af ugen.

 photo 2012-09-madplan.ashx__zpsnk9drt0t.jpg
Madplanen for uge 6:

Mandag: Peberfrugtsuppe med kylling og flute

Tirsdag: Rester

Onsdag: Lasagne med tomatsalat samt flute

Torsdag: Rester

Fredag: Aftenen skal tilbringes med en veninde, jeg ved endnu ikke hvad vi skal spise :) Måske en omgang vikingegryde, det er så lækkert i disse kolde tider

Lørdag: Bøf med bønnefritter, bagt tomat og sovs

Søndag: Burger med både ost og bacon

FØLG MIN BLOG MED BLOGLOVIN

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Madplan uge 26