Hjemmelavet pizza :)

Madplan uge 10 :)

 photo Indkoslashbsposer_zpsjgv8pblb.jpg

Weekenden herhjemme har for mit vedkommende været brugt på at komme igang med min bachelor. Jeg skal skrive om morgenmadens betydning for folkeskoleelevers indlæring. Jeg elsker som bekendt jo morgenmad, og det er nok også derfor mit emne til bachelor er faldet på netop dette måltid. Jeg kan ikke understege tydeligt nok, hvor vigtigt det er at få et godt måltid mad til morgenmad :) Nok om det, jeg kunne skrive side op og side ned om det, og det er så netop det jeg er gået i gang med ;-) Opgaven skal afleveres slut april, så der er kun godt 7 uger tilbage!

Men der skal jo andet mad på bordet, så her kommer ugens madplan. Jeg handler altid ind til hele ugen, så det eneste der skal købes ind i løbet af ugen er mælk og evt. lidt frugt. Nogle gange kører min kæreste og jeg ud i Rema1000 og handler, men ofte er det bare mig som går op i Kvickly. Jeg kan egentlig bedst lide at handle selv, for så kan jeg bruge så lang tid jeg vil. ;-)

Mandag: Fiskefrikadeller med rørt remoulade og lækkert rugbrød

Tirsdag: Jeg skal tatoveres denne dag, med min lillesøster og mor, og vi har fået tid kl. 18, så det bliver nok noget nem aftensmad med familien :)

Onsdag: En lækker ceasarsalat

Torsdag: Jeg starter til hundetræning med lille Lua, og derfor er det min kæreste som fremover står for at lave mad om torsdagen. Gastronomi er absolut ikke hans stærke side, så denne torsdag bliver det en forsimplet spagetti kødsovs der er på menuen :)

Fredag: Jeg skal op til min veninde og spise, og hun vil lave en lækker svampesuppe til mig – billeder og opskrift kommer :)

Lørdag: Jeg skal ud og servere til et privat arrangement, så vi spiser derude.

Søndag: Hjemmelavede pitabrød.

FØLG MIN BLOG MED BLOGLOVIN

1

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemmelavet pizza :)