Vågnet op fra bachelorhelvede ;-)

Spørgsmålet om gluten?

 photo gluten-intolerance_zpsb394qmev.jpg

Jeg har de sidste par år døjet med maveproblemer, og min læge kunne ikke finde ud af, hvad der var galt. Jeg fik taget blodprøver og mit – nu forenkler jeg det – glutental, var en smule højt. Det ligger i en såkaldt gråzone, så jeg er blevet henvist til en rigtig dygtig speciallæge her i Aarhus, som 100 % skal finde ud af, hvad der er galt med mig ;-) Hun er dog meget populær, og der var således først tid i oktober. Jeg må vente på tiden, men vil ikke leve med at have det dårligt i et halvt år mere! Så sidste uge, for at være præcis i tirsdags, tog jeg beslutningen om, at stoppe med gluten. Og det har bare fungeret så godt for mig! Ingen oppustet mave, ingen luft i maven og ikke den generelle kvalme og utilpashed, jeg oplevede før. Det er dog en smule svært at undvære gluten synes jeg. Jeg savner godt nok lidt en skive franskbrød e.l. ;-) Men det er ikke det værd at spise en spise franskbrød og så have ondt i maven i flere timer efter!

Jeg faldt helt tilfældigt over Anne Bechs nye bog ‘Tab dig hvor du vil’ og jeg købte den med det samme, da jeg så opskrifterne alle sammen var glutenfri! Så jeg følger hendes kost- og træningsplan de næste 10 uger. Der vil komme separate indlæg med, hvordan det går, og hvilke opskrifter jeg specielt kan anbefale. Jeg startede op i går, så alt er helt nyt for mig endnu, men det virker rigtig spændende :)

FØLG MIN BLOG MED BLOGLOVIN

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vågnet op fra bachelorhelvede ;-)