Glutenfri madplan uge 8.

Glutenfri æggekage med bacon og spidskålssalat :)

 photo IMG_1219_zpst5urzgox.jpg

Menuen stod på æggekage med bacon til og en spidskålssalat. Jeg brugte bare de grøntsager jeg havde i køleskabet – man kan jo bruge (næsten) hvad som helst ;-)

Opskriften er til 2 personer:

Ingredienser:

  • 1 pakke bacon
  • 6 æg
  • 3 spsk majsmel
  • 0,5 dl mælk
  • Salt og peber
  • 1-2 kartofler
  • 1/4 spidskål
  • 4 cherrytomater
  • 1 stor gulerod
  • 1 rød peber
  • Lidt koldpresset rapsolie

Sådan gør du:

Læg baconskiverne på et stykke bagepapir på en bageplade og sæt i ovnen ved 200 grader i ca. 20-25 min. Pisk æggene godt sammen med majsmel, mælk salt og peber. Skær dine kartofler i tynde skiver. Tag en sauteringspande og varm op, hæld lidt olie i bunden og kom æggemassen på. Læg kartoffelskiverne rundt på æggemassen, så de er godt fordelt. Sæt varmen til lige under halv og læg låg på. Lad den stå i 20-25 min. Når massen på toppen er nogenlunde fast – er æggekagen færdig. Mens æggekagen står og hygger skærer du grøntsagerne ud og kommer i en skål. Hæld lidt olie over og evt. citronsaft samt salt og peber. Anret og velbekomme :) Ved denne portion var der til en stor portion aftensmad og stor portion frokost – MUMS :)

FØLG MIN BLOG MED BLOGLOVIN

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Glutenfri madplan uge 8.