Glutenfri æggekage med bacon og spidskålssalat :)

Status efter ingen gluten i 2,5 år – nu også uden laktose

ost

April 2014 var sidst jeg spiste gluten.

Jeg har selvfølgelig siden spist mad, som har indeholdt spor af gluten, men jeg har ikke spist franskbrød, rugbrød, knækbrød e.l. Og jeg må sige, det har været den absolut bedste beslutning, jeg i mit liv har taget. Min læge kunne ikke finde beviser i mit blod for, at jeg har allergi for gluten, men alle mine mavekramper og -smerter er forsvundet, og jeg har samtidig tabt mig 6 kg.

Dog begyndte jeg for 3 måneder siden at få mine mavesmerter igen, og jeg kunne simpelthen ikke forstå det, da jeg vitterlig ingen gluten spiste. Jeg slog det hen og prøvede at forklare det med, at jeg måske drak for meget kaffe e.l., indtil jeg en morgen på vej på arbejde drak 0,5 liter drikkeyoghurt og jeg derefter fik de vildeste mavekramper. Fra den dag var laktose heller ikke en del af min kost, og jeg har siden ikke haft mavekramper. Jeg har senere kunne læse mig frem til, at intolerance for gluten og laktose tit hænger sammen.

Jeg laver p.t. rigtig meget meget mad og eksperimenterer med madlavningen inden for det gluten- og laktosefrie køkken. Jeg har fået en ny gejst og jeg synes igen efter en længere periode at det er spændende at lave mad.

Jeg er aktiv på bloggen igen, og udover min madlavning og opskrifter vil der også komme status og tips til træning, da jeg er ved at træne op til halvmarathon og derudover styrketræner jeg ved siden af, så jeg træner i alt 5-6 gange om ugen.

FØLG MIN BLOG MED BLOGLOVIN

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Glutenfri æggekage med bacon og spidskålssalat :)