Rasmus Seebach - vi ses i aften! ;-)

Sommerhustur med raclette :)

fotoIMG_2106

befunky_artwork.jpg

 

foto 1-1

Beklager stilheden i weekenden, men som billederne viser har vi været i sommerhus i Blokhus. Det var simpelthen så dejligt! :) Bare lige trække stikket ud i 2 dage og nyde hinanden og det gode vejr! Vi havde også vores hund med, og han var også virkelig glad for specielt den dejlige natur og de lange gåture.

Til aftensmad lørdag fik vi raclette, som jeg skrev om i madplanen. Det ser lidt rodet ud på billedet – men det er indbegrebet af sommerhus ;-) Der skal ikke være tjekket og styr på alt. Det var virkelig lækkert og vi sad og spiste i lang tid. Jeg havde lavet en oksedellefars af hakket oksekød, løg, hvidløg, et æg, lidt mel og nogle krydderier, og så lavede vi små minibøffer af det. Udover det havde vi:
Kalvekød i tern
Pølser
Æggeblanding
Løg
Bacon
Kartofler
Purløg
Tomater
Flute 

Alle disse ting mixede vi på kryds og tværs! Jeg håber, I også har haft en dejlig weekend! Aftensmaden i aften kommer til at bestå af rester fra i går :) Det skal nok blive lækkert.

FØLG MIN BLOG MED BLOGLOVIN

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rasmus Seebach - vi ses i aften! ;-)