Sund avocado-chokolademousse!

Glutenfri madplan uge 8.

 photo madplan_s-p_zps3qxzpy88.jpg

Jeg har siden november måned måtte undværet min skønne kæreste (og kommende mand) og han kommer først hjem slut maj. Derfor laver jeg madplan kun til mig selv, og jeg kan godt mærke, at det er anderledes at være én enkelt person kontra to personer. Jeg må blankt erkende, at de første par måneder fik jeg langt fra varmt mad hver aften. Det er dog blevet bedre ;-) Der er taget højde for, at det er glutenfrit mad samt sundt og nærende og ikke for mange unødvendige kalorier – jeg skal jo gerne kunne passe brudekjolen :-)

Jeg har desuden pr dags dato besluttet, at jeg vil være med på moden og have en kødfri dag. Egentligt hedder det sig meatless-monday, men jeg så lige fænomenet i Go’ Morgen Danmark i morges, og der havde jeg allerede taget laksen ud af køleskabet. Så min kødløse dag bliver i denne uge lørdag og fremover bliver det mandag. Så hvis I har nogle forslag til lækre, billige og sunde vegetarretter så råb endelig højt!

Min madplan for denne uge lyder således:

Mandag: Bagt laksesteak med stegt spidskål/gulerødder/løg/tomater/hvidløg.

Tirsdag: Æggekage :)

Onsdag: Dette er min sene dag på arbejdet, så det bliver noget nemt. Denne dag vil jeg lave fiskefrikadeller med grøntsager i farsen med hjemmebagt glutenfrit rugbrød og hjemmelavet sundere remoulade med bl.a. kapers og creme fraiche.

Torsdag: Jeg skal ud og spise ved min veninde, og hun har 2 børn, så det er sikkert noget børnevenligt der står på menuen ;-)

Fredag: Jeg skal træne fra 17-19, så maden skal være nem, lækker og sund. Jeg vil lave kyllingefileter med pikantost inden i og parmaskinke omkring. Dertil vil jeg lave en salat med grønne bønner, hytteost, rødløg og andet lækkert.

Lørdag: Dette er min reste-dag. De salater som ikke er blevet spist i løbet af ugen, bliver denne dag til lækker køleskabstapas. Jeg tror jeg vil lave et smørstegt spidskål til ved siden af. Reminder: ingen kød denne dag.

Søndag: Jeg spiser altid ved mine svigerforældre denne dag og menuen står denne søndag på hjemmelavet (glutenfri – for mit vedkommende) pizza.

Opskrifter kommer løbende på de forskellige dage.

FØLG MIN BLOG MED BLOGLOVIN

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sund avocado-chokolademousse!