Sådan laver du en god kamsteg!

Indretningsrådgivning!

 photo befunky_artworkjpg_zps8ad1ff40.jpg
1. Hay urtepotteskjuler her. 2. Aarhus plakat her. 3. Sofabord MyHomeLagersalg her. 4. Bogkasser fra Bilka her. 5. Ginsengtræ fra IKEA her. 6. Plakat med print her. 7. PS skab  fra IKEA her. 8. Ramme fra IKEA her. 9. Plante fra IKEA her.

Dette indlæg er meget off-topic! Men jeg synes alligevel jeg ville dele det med jer. Jeg har i dag haft besøg af en indretningsarkitekt. Det kan være nogle af jer sidder og tænker, hvorfor man ikke selv kan indrette sin egen bolig, men hvor er der mange småting man ikke selv ser i hverdagen, og hvis man lige ændrer på dem, så får man bare en helt ny stue! Jeg havde købt et værdibevis til 1 times indretningsrådgivning, og jeg er bare SÅ positiv efter besøget. Hun spurgte ind til vores stil, hvor vi normalt handlede møbler, samt hvilke møbler vi specielt var glade for i stuen – det var det rum vi tog mest udgangspunkt i. De foreslag hun kom med, var realistiske og det var nogle møbler vi rent faktisk har råd til at købe som studerende! Jeg er fuld af ny inspiration efter dette besøg og lyst til at gøre vores stue endnu bedre. Det er med mine varmeste anbefalinger at få besøg af Living Sweet Living. De kan virkelig deres kram og de formår at se deres kunder, og give nogle forslag som giver mening for en selv. Når vi har fået indrettet hele stuen og gjort den pæn, tager jeg lige nogle billeder og lægger ind, og laver et før/nu billede, så I kan se hvor stor en forandring den har gennemgået. Jeg har sat nogle af de ting ind hun foreslog, og så kan det være I også bliver inspirerede til at indrette jeres bolig på ny :) Som I kan se på billederne er der mange hvide ting, og det er simpelthen fordi vi mangler noget lyst og let i vores stue. Vi har en forholdsvis lille stue, og har valgt at have en meget stor brun sofa, og den har brug for nogle lette hvide ting for at det hele ikke bliver for tungt. Derudover har vi en orange gulvlampe, og til den passer hvid og sort også rigtig godt.

Jeg fik et tip, som jeg vil give videre. Hvis man har en vindueskarm, så prøv at samle de ting du har ét sted, i stedet for at del dem ud i hele karmen. Det gør at øjet hviler og der kommer en dejlig ro.

FØLG MIN BLOG MED BLOGLOVIN

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan laver du en god kamsteg!