Laksetærte med ovnkartofler og hjemmelavet chilimayo :)

Online supermarkeder?

 photo befunky_artworkjpg_zps6ba6b43e.jpg

Jeg har i et stykke tid gået og kigget på de der online supermarkeder, og har nu besluttet mig for at vi skal prøve det! :) Det er ikke fordi, vi ikke gider og handle, men mest for at se hvordan det virker og så kan det være man bliver helt afhængig af det. Der sker lige nu en kæmpe udvikling i online supermarkeder, og de bliver bedre og bedre til at matche de fysiske supermarkeder. Derfor synes jeg det kunne være spændende at prøve.

Jeg synes nemlig.com virker som et rigtig godt sted, specielt fordi de prismatcher 1600 af Nettos varer! MEN desværre leverer de ikke i Aarhus endnu :( Derfor måtte jeg kigge lidt videre og faldt så over Osuma.dk. Det virker også rigtig godt, og deres priser er faktisk rigtig fine! Leveringspriserne i hverdagene er lidt forskellige, de fleste dage koster det 49 kr., men om onsdagen er det kun 9 kr. og om lørdagen er det gratis. Hvis man bestiller over 800 kr., er det altid gratis. Tidsintervallet for levering er på 4 timer, og man kan gratis modtage en sms når der er 1 time til ens varer er der. Jeg har nu bestilt, og venter spændt på at se mine varer :) Er der nogen som har erfaring med Osuma eller andre online supermarkeder?

FØLG MIN BLOG MED BLOGLOVIN

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Laksetærte med ovnkartofler og hjemmelavet chilimayo :)