Glutenfri æggekage med bacon og spidskålssalat :)
Menuen stod på æggekage med bacon til og en spidskålssalat. Jeg brugte bare de grøntsager jeg havde i køleskabet – man kan jo bruge (næsten) hvad som helst ;-)
Opskriften er til 2 personer:
Ingredienser:
- 1 pakke bacon
- 6 æg
- 3 spsk majsmel
- 0,5 dl mælk
- Salt og peber
- 1-2 kartofler
- 1/4 spidskål
- 4 cherrytomater
- 1 stor gulerod
- 1 rød peber
- Lidt koldpresset rapsolie
Sådan gør du:
Læg baconskiverne på et stykke bagepapir på en bageplade og sæt i ovnen ved 200 grader i ca. 20-25 min. Pisk æggene godt sammen med majsmel, mælk salt og peber. Skær dine kartofler i tynde skiver. Tag en sauteringspande og varm op, hæld lidt olie i bunden og kom æggemassen på. Læg kartoffelskiverne rundt på æggemassen, så de er godt fordelt. Sæt varmen til lige under halv og læg låg på. Lad den stå i 20-25 min. Når massen på toppen er nogenlunde fast – er æggekagen færdig. Mens æggekagen står og hygger skærer du grøntsagerne ud og kommer i en skål. Hæld lidt olie over og evt. citronsaft samt salt og peber. Anret og velbekomme :) Ved denne portion var der til en stor portion aftensmad og stor portion frokost – MUMS :)
FØLG MIN BLOG MED BLOGLOVIN
Ingen kommentarer endnu