Bedste dessert - hjælp? :)

Morgensmoothie :)

 photo IMG_2352_zpsvuwrx4l8.jpg

Jeg spiser normalt, havregryn med frugt, rosiner og nødder på, men de sidste par dage har jeg været lidt træt af det. Der skulle ligesom nye boller på suppen ;-) Min kæreste havde i går sådan lyst til en smoothie, så jeg biksede en sammen med det vi havde i fryser/køleskab. Dog synes jeg ikke den sad lige i skabet, så jeg fik handlet lidt ind og i dag prøvede jeg så igen. Mums den blev god! Jeg har desværre ikke måleenheder på, da jeg bare hælder lidt i, indtil jeg synes, den har den rigtige konsistens. Jeg putter bare alle ingredienserne i blenderen og blender indtil der ikke er nogle store stykker tilbage. Man kan også sagtens komme denne smoothie i en skål, og lige putte noget müsli/havregryn udover, så det på den måde mætter mere. Enjoy!

  • En slat A38
  • En slat ulitfrugtjuice
  • Frosne jordbær
  • Frosne hindbær
  • 1 banan
  • 1 lille stykke ingefær
  • Frostblanding som hedder “Eksotisk Frugt Mix”

Jeg skal ned og træne Stram Op i Fitnessworld her kl. 11, og i aften skal jeg ind og se Fifty Shades Of Grey. Jeg må indrømme, jeg har ikke de store forventninger til filmen, efter den sådan er blevet haglet ned. Men det er bare sådan en film, jeg skal se, nu har jeg også læst alle bøgerne :)

P.S: Tjek lige, hvor godt det er at spise bær: http://samvirke.dk/mad/artikler/pluk-baer-faa-vilde-vitaminer.html

FØLG MIN BLOG MED BLOGLOVIN

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bedste dessert - hjælp? :)