Popcorn i gryde!
Jeg elsker snacks og meget af det, der er usundt, og jeg giver også mig selv lov til at spise det nogle gange. Dog er jeg ikke så vild med alle de tilsætningsstoffer der er i mange søde og salte lækkerier, og derfor har jeg kastet min usunde salte tand over popcorn lavet i gryde :) Der bestemmer man fuldstændig selv hvad der skal i.
Fremgangsmåde:
Jeg tager en ret stor gryde og putter rapsolie i, olien skal lige præcis dække bunden når man kører det rundt.
Majskornene skal i med det samme, inden der tændes for varmen, og de skal også næsten dække hele bunden af gryden. Der må ikke ligge nogen korn ovenpå hinanden, også skal der bare tændes for næsten fuld varme.
Låg på, og så er det bare at vente og lytte til kornene begynder at syde og poppe.
Når kornene popper skal du begynde at ryste gryden så de poppede korn ikke brænder på. Til sidst, når der er 1-2 sekunder mellem hvert pop er de færdige og hældes derefter over i en skål og der puttes salt på. Serveres lune :-)
Ingen kommentarer endnu