Online supermarkeder?

Skinnebensbetændelse :(

 photo befunky_artworkjpg_zps8a292def.jpg

Jeg begyndte for en uges tid siden at mærke mit skinneben gjorde lidt ondt. Jeg tænkte dog ikke videre over det, for det måtte bare være ømme muskler. Det blev dog ved med at gøre ondt, på en brændende og forkert måde, så jeg har nu holdt pause fra løb i 1 uge og var i dag ved lægen. Han konstaterede det var skinnebensbetændelse, og sagde jeg skulle holde pause med løb og samtidig købe noget Voltaren Gel og smøre på. Min betændelse sidder på indersiden af skinnebenet. Jeg er godt nok lidt trist over denne nyhed, da min løbetræning gik SUPER godt og jeg havde håbet min læge bare ville sige det skulle løbes væk, men så heldig var jeg ikke :( Han sagde jeg måtte cykle og svømme og andre ting der ikke belaster skinnebenet. Jeg tror jeg vil holde pause fra løb i 14 dage fra i dag, også derefter starte stille op med at løbe 2-3 km og se hvordan benet opfører sig. Dog kan jeg ikke holde helt pause fra træning så længe, og jeg har før trænet til videoer på youtube, og dem må jeg igang med igen! Jeg vil i et andet indlæg vise jer nogle af mine yndlings. Derudover skal jeg lære at gå i spagat, inden min eksamen til sommer, så jeg øver også smidighed derhjemme. Så kan jeg jo passende kombinere træning til en youtube video og derefter lave smidighedstræning.

Er der nogen som har erfaring med skinnebensbetændelse og har nogle gode råd eller fif til hvordan man HURTIGT bliver klar igen :) ?

FØLG MIN BLOG MED BLOGLOVIN

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Online supermarkeder?