Lækker frokost!

Bekendelsens time..

Uden navn

Som nogle af jer nok læste i tirsdag, skrev jeg meget positive ord omkring 5:2 livsstilen, som jeg har levet efter de sidste 6 uger. Dog må jeg gå til bekendelsens time og indse, at jeg ikke kan leve efter den her livsstil det næste stykke tid. Grunden til det er, at jeg løbetræner 3 gange om ugen (jeg træner op til Nykredit Halvmarathon i Aarhus til sommer, håber jeg kan løbe det – men det kommer an på hvordan mit knæ opfører sig) og derudover skal jeg til idrætseksamen på mit studie (jeg læser til bl.a. idrætslærer) til sommer, hvilket også kræver træning 1-2 gange om ugen. Derfor er der bare ikke nok dage at tage af, da weekenden som fastedag bare ikke er en mulighed. Jeg har prøvet at træne på fastedagene, og det går simpelthen ikke. Så derfor må jeg – DESVÆRRE – sætte denne livsstil på standby de næste 4-5 måneder til min eksamen samt halvmarathon er ‘overstået’, og derefter måske vende tilbage til den, hvis mit den passer ind i mit liv på det tidspunkt. Med hensyn til mine to projekter, mener jeg ikke ‘overstået’ i den forstand, det er to ting jeg glæder mig utrolig meget til! Jeg har fået et super godt løbeprogram, og har været i gang i 7 uger med træningen nu – og det går virkelig fremad! Jeg er oppe og løbe 5 km på 30 minutter nu, hvilket har været et personligt mål :-) Næste mål er 10 km på 1 time, men lad os nu se ;-)

Derfor vil, den eneste ændring på bloggen være, at de to fastedage ikke længere vil indgå i madplanen. Hvis nogle har spørgsmål omkring 5:2 livsstilen er de meget velkomne til at skrive, jeg har stadig masser af opskrifter og ideer til mad :)

 

 

FØLG MIN BLOG MED BLOGLOVIN

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lækker frokost!