Tortilla med oksekød og kål!

Boller i karry – nå nej det blev til pita :D

IMG_2031

Menuen i aften stod originalt på boller i karry. Aftenen i aften skulle dog tilbringes hjemme hos svigerforældrene, og der var altså mest stemning for pitabrød, så jeg byttede, igen, rundt på dagene ;-) Håber ikke det forvirrer for meget. Resultatet blev virkelig lækkert! I stedet for hakket oksekød, som vi jo lige havde fået i går, kom vi hakket kyllingekød samt tun i – selvfølgelig ikke begge slags kød i samme pita. Kyllingekød er i sig selv meget smagsneutralt, så vi ‘spicede’ det op med frisk chili, salt og peber. Jeg lavede også en dressing til bestående af skyr, frisk basilikum, citron, salt og peber samt lidt aromat-krydderi. Det var virkelig lækkert! :-) Ellers bestod tilbehøret af blandet salat, ærter, tomater og agurk og rød peber som snacks ved siden af. Min svigermor havde nogle kartoffel/squash rösti tilovers fra dagen før, så dem fik vi også ved siden af.

befunky_artwork.jpg

 

 

FØLG MIN BLOG MED BLOGLOVIN

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tortilla med oksekød og kål!