Boller i karry – nå nej det blev til pita :D
Menuen i aften stod originalt på boller i karry. Aftenen i aften skulle dog tilbringes hjemme hos svigerforældrene, og der var altså mest stemning for pitabrød, så jeg byttede, igen, rundt på dagene ;-) Håber ikke det forvirrer for meget. Resultatet blev virkelig lækkert! I stedet for hakket oksekød, som vi jo lige havde fået i går, kom vi hakket kyllingekød samt tun i – selvfølgelig ikke begge slags kød i samme pita. Kyllingekød er i sig selv meget smagsneutralt, så vi ‘spicede’ det op med frisk chili, salt og peber. Jeg lavede også en dressing til bestående af skyr, frisk basilikum, citron, salt og peber samt lidt aromat-krydderi. Det var virkelig lækkert! :-) Ellers bestod tilbehøret af blandet salat, ærter, tomater og agurk og rød peber som snacks ved siden af. Min svigermor havde nogle kartoffel/squash rösti tilovers fra dagen før, så dem fik vi også ved siden af.
FØLG MIN BLOG MED BLOGLOVIN
Ingen kommentarer endnu