Hyggetur i parken :)

Tortilla med oksekød og kål!

IMG_2024

Jeg kan rigtig godt lide tortilla, men nogle gange bliver det bare for meget med alt det hakkede kød. Det havde min svigermor en løsning på. Sidst vi spiste hjemme ved svigerne havde hun lavet tortilla, men hun havde kommet finthakket kål sammen med kødet, og det var jeg bare vild med! Min fortolkning af retten blev til dette resultat. Jeg valgte bare at servere lidt blandet grøn salat til, bestående af frisk spinat, agurk, tomat og lidt olie/citron som dressing og salt og peber, bare for tallerknen ikke så så kedelig ud ;-)

Ingredienser:

  • 500 g hakket oksekød
  • Hvidløg
  • Løg
  • Finthakket kål – jeg havde hvidkål
  • Broccoli
  • Gulerødder
  • Ærter
  • Andre grønsager man synes kan passe ind :-)
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 1 pakke tortilla
  • Revet ost
  • Blandet grøn salat

 

Løg og hvidløg hakkes fint – jeg bruger igen min minihakker, som er intet mindre end genial – og brunes i en gryde.

IMG_2020

Kødet tilsættes og brunes ligeledes af. Derefter tilsætter du de grønsager du har, fintsnittet (jeg brugte min minihakker) kål, gulerødder, broccoli osv. og tilsætter også 1 dåse hakkede tomater. Blandingen skal ikke være flydende og kødsovs/lasagneagtig, men den skal holdes lidt sammen. Derefter tager du dine tortillas (jeg har brugt dem med fuldkorn) og putter dit fyld i, putter lidt revet ost henover, lukker pandekagen og tager også lidt ost på den færdigrullede pandekager. De færdige pandekager sætter du på en bageplade og giver dem 10-12 minutter i ovnen, til osten på toppen er gylden.

befunky_artwork.jpg

FØLG MIN BLOG MED BLOGLOVIN

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hyggetur i parken :)