Popcorn i gryde!

Noget om træning og kost :)

 photo BeFunky_avocado-recipes.jpg_zpswfaakxie.jpg

1. Nike trøje 2. Nike 3″ shorts 3. Nike Free sko 4. Avocado kan fåes i de fleste supermarkeder og det samme med hytteosten ;-)

Jeg træner 2-3 gange om ugen. Jeg har en regel om, at jeg skal i fitnesscenteret minimum 2 gange om ugen. Ellers er det simpelthen spild af penge at bruge 250 kr om måneden! Jeg træner både almindelig styrketræning samt holdtræning.

Jeg vil helst have noget tøj på jeg føler mig tilpas i. Jeg elsker Nike, og næsten alt hvad de laver. For det første sidder både deres tøj og sko rigtig godt på mig, og for det andet synes jeg, det holer sin pæne form, også selvom det er blevet vasket 100 gange. Det er måske lidt dyrt, men det er klart pengene værd – synes jeg :)

Jeg er en person, som nemt kommer til at kede mig, hvis jeg laver det samme. Derfor prøver jeg, at differentiere min træning, så jeg nogle gange styrketræner og andre gange hold. Jeg er vild med hold, specielt stram op, stationstræning samt styrke/puls. Jeg kan godt lide at komme ned i fitness og slå hjernen fra og bare træne for fuld styrke og give den max gas :) Efter sådan en træning, craver min krop efter mad. Jeg er altid helt vildt sulten! Jeg kan godt lide at træne om morgenen, så har jeg nemlig hele dagen, hvor min krop kan drage nytte af den forhøjede forbrænding. Jeg er en sucker for brød, så det bedste jeg kan spise, er en rugbrød med en blanding af hytteost, avocado og tun samt salt og peber på og drikke en masse vand til. Som dessert spiser jeg gerne en figenstang :-)

FØLG MIN BLOG MED BLOGLOVIN

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Popcorn i gryde!